Vi som arbetar på Solar Driftwood har lång erfarenhet av att driva och producera WordPress-sajter. Många väljer att fortsätta jobba nära oss för att kunna vidareutveckla, underhålla och förbättra sina webbplatser.

Vad händer efter att du lanserat din webbplats? Det är otroligt viktigt för oss som webbyrå att våra kunder inte upplever att de blir övergivna med sin nya sajt. Därför erbjuder vi support- & serviceavtal där vi sköter underhållet av er webbplats åt er och ser till att hålla den uppdaterad, både WordPress, ert tema och de plugin som används. På så vis säkerställer vi att eventuella säkerhetshål som upptäcks täpps till innan din webbplats riskerar ett intrång.

WordPress – världens mest använda plattform

I dag använder cirka 40% av världens hemsidor WordPress som plattform. Tack vare det finns det inte bara en trygghet i att plattformen fortsätter att utvecklas och förbättras, väldigt mycket kunskap finns att hämta om hur man använder den.

Nackdelen med att använda världens största publiceringssystem är att hackare blir mer benägna att försöka upptäcka säkerhetshål om man inte är försiktig. En webbapplikation utan underhåll kan även snabbt gå sönder i takt med att internet utvecklas och förändras.

Löpande uppdateringar

WordPress utvecklas konstant och nya versioner kommer hela tiden. Med vårt serviceavtal behöver du inte oroa dig för att missa några av dem. Avtalet innebär att vi med jämna mellanrum uppdaterar både webbplats och plugins till den senaste versionen.

Anpassad support

I våra serviceavtal ingår underhåll och löpande uppdateringar av driftmiljön att göra men där ingår inte någon användarsupport eller vidareutveckling av själva webbplatsen i övrigt. Supporttjänsten är en skön trygghet för dig som kund. Vi kan din webbplats, förstår dess uppbyggnad och vilka utvecklingsmöjligheter den har.

Supportavtalet är perfekt att nyttja till publicering av text och bild, löpande support och konsultation, men även mindre beställningar och enklare problemlösning.

Om du har ett återkommande behov av lite mer support och vill ha en jämn och förutsägbar månadskostnad så kan vi tillsammans sätta upp ett supportavtal där vi reserverar tid för just era ärenden, en s.k. retainer. Har man istället ett mindre behov av support så arbetar vi mot löpande räkning.

Integrationer mot WordPress

Behöver ni koppla er webbplats till ett externt system? Solar har bred erfarenhet av att integrera WordPress mot tredje-parts-system. Kolla med oss vad som behövs i form av dokumentation runt API och hur er webbplats behöver förberedas.

Symbolen för WordPress

Utveckling av egna plugins

Det finns mängder av bra och färdiga plugins till WordPress som täcker de flesta av de behov ni kan tänkas ha, men ibland behövs det skräddarsys speciallösningar. Det kan vi hjälpa er med. Solar har lång erfarenhet av att skapa plugins för att möta kundspecifika önskemål.

Optimerade sajter

Det är viktigt att en webbplats laddas snabbt. En stor del av en hemsidas nya besökare lämnar webbplatsen direkt om man inte får se det man sökte tillräckligt snabbt, vilket i sin tur kan leda till att man placerar sig sämre i Googles sökresultat. Solar arbetar mycket med prestanda och sökmotoroptimering för att skapa den bästa grunden för er webbplats. Se vår artikel om teknisk SEO.